کازئین اصلیترین پروتئین موجود در شیر میباشد. این پروتئین ۸۰% شیر گاو را تشکیل میدهد و ۲۰% باقیمانده آن پروتئین وی میباشد. پروتئین کازئین موجود در شیر از طریق اولترا فیلتراسیون استخراج شده و هیچ ماده شیمیایی در آن استفاده نشده است. نتیجه این فرایند افزایش میزان پپتید های بیو اکتیو شیر میباشد که از وظایف ایمنی پشتیبانی میکنند و منجر به رشد ماهیچه ها میگردند. پروتئین کازئین دارای آمینو اسید میباشد و به عنوان پروتئین دیرهضم شناخته میشود. سه نوع پروتئین کازئین وجود دارد: کلسیم کازئینات، کازئین میسلار و پروتئین ایزوله شیر. کازئین میسلار نوع خالص کازئین میباشد و حاوی وی نمیباشد.
به منظور استفاده بهینه از پروتئین وی و کازئین، شما باید آنها را در زمان مناسب استفاده کنید، زیرا زمان مصرف پروتئین ها یکی از موارد مهم میباشد! پروتئین کازئین باید تنها پروتئینی باشد که قبل از خوابیدن مصرف میکنید. این امر مربوط به تعادل مثبت و منفی نیتروژن میباشد (این را میتوانید تعادل پروتئین نیز بنامید)، زیرا در این مدت شما در خواب بوده و به مدت ۶ الی ۱۰ ساعت پروتئینی مصرف نمیکنید. شما نمیخواهید که ماهیچه های ایجاد شده در طی شب تجزیه شوند، بنابراین استفاده از پودر پروتئینی که به آرامی آزاد میشود از این امر جلوگیری میکند. پروتئین وی، که یکی از پروتئین های ضروری برای استفاده در صبح یا بعد از تمرین میباشد، در شب به کار برده نمیشود زیرا در مدتی کمتر از یک ساعت جذب میشود.
ویژگی ها و موارد مصرف:
- حاوی ۲۸٫۶ % پروتئین از مجموع پروتئین های شیر و تخم مرغ
- حاوی مجموعه آنزیمی برای کمک به هضم پروتئین ها
- مکمل ایده آل برای دوره افزایش وزن و حجم عضلات در مراحل مختلف بدنسازی
- تامین انرژی مورد نیاز بدن و جلوگیری از افت قند خون هنگام مسابقه و تمرین
ترکیبات:
پروتئین غلیظ شده آب پنیر، پروتئین غلیظ شده شیر (کازئین و لاکتالبومین) و پودر سفیده تخم مرغ (آلبومین)، مالتودکسترین، کراتین منو هیدرات، دکستروز، لستین سویا، عصاره مالت، پرمیکس ویتامین ها و مواد معدنی، مجموعه آنزیمی، گوارگام، طعم دهنده های مجاز خوراکی.
دیدگاه خود را بنویسید